Banyo Dekorasyonunda Farklı Fikirler

Banyo Dekorasyonunda Farklı Fikirler

Banyonuzu dekore etmek istiyor ama farklı bir görüntü mü yakalamak istiyorsunuz? O zaman doğru yazıyı açtınız demektir. Banyonuzda yaratmak istediğiniz size özgü ve doğal görüntüyü yakalayabilmeniz için 4 farklı başlık oluşturduk. Kısa ve öz merak etmeyin. Bu önerileri okurken Homelover havlularının %45’e varan indirimli fiyatlar ile satın alabileceğiniz kasım indirimlerini değerlendirmeyi unutmayın! Banyonuzun atmosferini Homelover havluları ile ısıtın.

 

 

 

Ahşap Lambri

 

Dekorasyon fikirleri denildiğinde doğal malzemeleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Banyo dekor fikirleri ararken de ahşaptan yararlanmayı unutmamak gerek. Genelde banyo dekore etmek denildiğinde ahşap akla gelmiyor.

Bir banyoda paneller,  sık sık ihtiyaç duyulan bir doku ekleyerek lavabonun, fayansın ve demirbaşların düzenini dengelemeye yardımcı olabilir. Ahşap lambri sadece dekorasyon amacıyla veya pratik bir amaç için de tercih edilebilir. Banyoyu tamamen kesmeden, duş çevresi veya tuvalet ile lavabo arası gibi bazı alanları ayırmak gerekiyorsa ahşap lambri harika bir seçenektir. Ahşap lambri İstediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz mahremiyete sahip olurken aynı zamanda açık alanı korumayı mümkün kılar.

 

Banyoda Bir Galeri Neden Olmasın

 

Bir galeri için alan düşündüğünüzde aklınıza gelebilecek ilk yer banyo olmayabilir, ancak banyonuz kendi küçük galerinizi yaratmak için harika bir yerdir. İlginç ve davetkar bir alan oluşturmak için kişisel fotoğrafları ve hatta en sevdiğiniz sanat eserlerini bile kullanabilirsiniz. Ayrıca ritim oluşturmak için aynı boyuttaki öğeleri arka arkaya düzenleyebilir veya görsel ilgi uyandırmak için farklı boyutlardaki parçaların yerleştirilmesi ile kendi sanatınızı yaşatabilirsiniz. Galerinizi nasıl sergilemeyi seçerseniz seçin, aile fotoğraflarınızı asın veya sanat eserleri seçin, kişiliğinizi banyo dekorunda daha fazla gösterin. Tarzınız evinizin her köşesine yayılsın.

 

 

Eğlenceli Desenler

 

Banyonuz için döşeme seçerken cesur olun. Banyo dekorunun her zaman söylenenin aksine sade olması gerekmez. Hiç düşündünüz mü? Zeminlerin daha düzgün olması evinizin diğer alanlarında faydalı olabilirken, banyonuz oyun oynayabileceğiniz bir yer olabilir. Çoğu insan banyolarında evlerinin diğer odaları kadar fazla zaman harcamaz. Bazı benzersiz karo şekillerini deneyin, farklı renkleri karıştırın veya cesur desenli bir karo deseni seçin. Bu, alanınızla yaratıcı olmanız için bir şans.

 

Banyoda Mural Mı Olur?

 

Banyonuzda büyük bir duvar sahip ve o duvarı nasıl değerlendireceğinizi bilmiyor musunuz? Banyonuzu sıkıcılıktan kurtarıp muhteşem bir alan dönüştürmek için ihtiyacınız olan şey belki de mural olabilir. Duvar resimleri daha soyut olarak renk veya şekil yoluyla bir sakinlik hissi yaratabilir. Siz güzel, sıcak bir köpük banyosunda endişelerinizi giderirken sizi sakin bir inzivaya götürecek güzel bir manzaraya bakabilirsiniz. Bu, özellikle başka türlü dekore edilmesi zor olabilecek bağımsız küvetlerin arkasındaki duvarlar için çok hoş bir görüntü sağlayacaktır.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR