Banyo Sonrası Bakım Tavsiyeleri

Banyo Sonrası Bakım Tavsiyeleri

 

Kişisel bakım dendiğinde akla ilk gelen şey duş almak. Sadece fiziksel değil, zihinsel bir rahatlama da sağlayan duş, bunaldığımız ya da kendimizi kötü hissettiğimiz anlarda adeta terapi etkisi yaratabiliyor.

Peki harika bir duş sonrası keyfiniz hala devam etsin ister misiniz? Homelover TR olarak keyfini duş sonrasında da devam ettirmek isteyenlere özel banyo sonrası bakım tavsiyeleri hazırladık.

 

Tertemiz Cildinizin Havlu ile İlk Teması

Harika bir ferahlama hissi ile duştan çıktığınız o ilk anı düşünün. Ayağınız yere değdiği anda ayak havlusu size kendinizi nasıl hissettiriyor? Yumuşacık, yüksek kaliteli bir banyo paspasına basmak konforunuzun devam etmesinin ilk aşamasıdır.  Duştan çıkınca yumuşak, emici ve tertemiz bir banyo paspasına çıkmanız kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ayrıca yüksek su emicilik özelliğine sahip ve yumuşak banyo paspasları ayak sağlığınız açısından da önemlidir. Duş sonrası iyi kurumayan ayaklarınızda sağlık problemleri oluşabilir.

Homelover banyo paspası,ıslaklık hissi vermez, hızlı kurur ve ekstra yumuşak bir yapıya sahiptir.

 

 

Banyo Havlusu ya da Bornozla Buluşma

Duş sonrası tercihiniz bornoz mu yoksa banyo havlusu mu oluyor? Eğer konforunuzu çok önemsiyorsanız ve duş ve sonrası sizin için bir keyif ritüeli ise tercihinizin bornoz olacağını düşünüyoruz. Bornoz, özellikle kış aylarında sizi sıcacık tutması ve evin içinde bornoz ile zaman geçirme imkânı da sunması sebebiyle genellikle çok seviliyor. Havlular da özellikle yaz aylarında daha avantajlı olabiliyor. Bu noktada banyo havlusu ya da bornoz tercihiniz ne olursa olsun tavsiyemiz her zaman kaliteli, hızlı kuruyan ve emiciliği yüksek ürünler seçmeniz yönünde.  Böylece duşun harika etkisini uzun süre devam ettirebilirsiniz.

 

Şimdi Sıra Saçlarda

Banyo sonrası mis gibi kokan saçlarınızı havlu ile güzelce kurulamak ve bir süre havlunuzun saçınızın ıslaklığını almasını beklemek gerekir. Homelover saç kurutma bonesi yumuşak yapısı ile saçlarınızı tam sarar ve ıslaklığı daha hızlı emer. Sürekli saçınızdan düşen saç havlunuz ile artık vedalaşabilirsiniz çünkü Homelover saç kurutma bonesi, düğmeli yapısı ile kafanızı tam sarar.

Duş esnasında saç tipinize uygun bir bakım kremi kullanmak, duş sonrasında saçlarınızı taramayı son derece kolaylaştırır. Siz yine de her ihtimale karşın saçlarınızı tararken nazik olun. Saçlarınız zor taranıyorsa saç bakım spreyleri de kullanabilirsiniz. Tarama işlemi sonrasında saçınızı çok yüksek olmayan bir ısıda kurutmanızı tavsiye ederiz.

 

 

Cilt Bakımı ile Rahatlama

Ölü hücrelerden ya da siyah noktalardan şikayetçiyseniz, duş sonrası cildinize peeling yapabilirsiniz. Banyo esnasında gözenekleriniz açıldığından peeling normal zamanlara göre çok daha etkili olacaktır. Peeling sonrası maske de uygulayabilirsiniz.  Cildinizde sivilce ya da hassasiyet gibi bir problem varsa maske hem bu sorunlara iyi gelecek hem de cildinizi rahatlamasını sağlayacaktır.

Banyo yaparken özellikle sıcak suyla duş alıyorsanız cildiniz nem kaybedecektir. Cildinizde kuruluk ve kaşıntı olmaması için cilt yapınıza uygun nemlendirici kullanabilirsiniz.

Unutmayın ki sadece yüzünüz değil vücudunuzun da banyo sonrası bakıma ihtiyacı var. Banyo sonrası özel yağlar ile masaj yaparak vücudunuzu rahatlatabilirsiniz. Masaj sonrasında cilt tipinize uygun bir nemlendirici ile vücudunuzu nemlendirmeyi ihmal etmemenizi tavsiye ederiz.

 

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR