Banyonuza Şıklık Katan Son Parça: Paspas

Banyonuza Şıklık Katan Son Parça: Paspas

Evinin şıklığını önemseyenleri buraya alalım…

Sıklıkla ihmal edilen evin bölümü banyodur. Aslında dekore edilmesi kolay bir alan olan banyolar genelde sona bırakılır. Tarzınıza uygun fayanslardan mobilyalara, musluk tasarım tercihlerinden banyo tekstiline kadar keyifle dekore edebilirsiniz. Tam da bu noktada banyo paspası tercihinizin önemini vurgulamak gerekiyor. Namı diğer banyo halısı olan banyo paspası banyonuzun son dokunuşu olabilir. Renk renk, desen desen farklı şekil ve modellerde bir sürü seçenek mevcut, gelin birlikte göz atalım…

 

İlk adım uyum

 

 

Seçim yaparken öncelik vermemiz gereken adımlardan biri paspas modelinin, banyonuzda bulunan öğeler ile renk, doku ve tarz bakımından uyumlu olması. 

Örneğin banyonuzda beyaz ve krem gibi nötr renkler kullanmayı tercih ettiyseniz banyo paspası için renk seçiminde şaşırtıcı olabilirsiniz. Kırmızı, yeşil, mor, pembe, mavi gibi canlı renkler veya renkli desenlerden oluşan paspasları bu tarz bir banyoda rahatlıkla kullanabilir eğlenceli bir banyo oluşturabilirsiniz. Dingin bir görüntüden yanaysanız banyonuza hakim olan renklerle aynı ya da daha açık tonlarda bir paspas tercih edebilirsiniz. 

 

Zıtlıklar da hoş olabilir

 

 

Dekorasyonunuza hareket katmak için banyonuzda kullandığınız renklere zıt tonlara sahip olan paspas modelleri farklı bir uyum yakalanmasına yardımcı olur. Kontrast renkleri kullanarak dikkat çekici bir görünüm belki sizleri memnun edecektir.Desenli alternatiflerini de bulabileceğiniz paspas çeşitlerinde desen tercihinde bulunurken banyonuzun dekorasyonunda baz aldığınız tarza dikkat edebilirsiniz. Homelover %100 pamuk puantiyeli havlu paspas tercihi ile aradığınız desen olabilir. 

 

“Modern” kesimler mi “Postmodern” dokunuşlar mı?

 

Modern tarzda dizayn edilmiş bir banyonuz var ise paspasında geometrik desenleri tercih edebilirsiniz. Alışılmışın dışına çıkmak istiyorsanız geleneksel motiflerin dijital dokunuşlar ile işlendiği banyo paspaslarını tercih edebilirsiniz. Banyonuzun dekorasyonuna otantik bir hava katacak olan bu paspaslar, yaratmak istediğiniz konforlu ortamı yaratmanızda yardımcı olacaktır.

 

Sağlığınız Önemli

Islak bir zemine sahip banyoda ürünlerin hemen kuruyan üzerinde bakteri barındırmayan yapıda olması çok önemlidir. Duştan çıktıktan sonra çıplak ayakla zemine direkt basmak da kazalara sebep olabilir. Banyo paspasları ıslak zeminde kaymayı önleyen, çabuk kuruyan ve kolay yıkanabilen ürünler olmalıdır. Banyo paspası seçerken kaydırmaz tabanlı olması dikkat edilmesi gerekilen bir özelliktir.

Bu kriterlere bakıldığında Homelover havlu paspaslarına değinmek gerekiyor. %100 pamuk, yüksek kaliteli iplikten üretilmiş, yüksek su emicilik özelliğine sahip; ekstra yumuşak bir yapıya sahip,  yıkanabilir Homelover paspasları desen ve renkleri ile ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR