Banyonuzu Aydınlatma Fikirleri

Banyonuzu Aydınlatma Fikirleri

Banyolar genellikle konum olarak evin en karanlık bölümünde yer alır ve bu sebeple günün her saati aydınlatılmaya ihtiyaç duyar. Doğru aydınlatma sayesinde banyo dekorasyonunuzu yeni bir boyuta taşıyabilir, küçük banyonuzu olduğundan daha büyük gösterebilir ya da vurgu yapmak istediğiniz alanları aydınlatmanın gücüyle öne çıkarabilirsiniz.

Homelover Blog olarak bu yazımızda arama motorlarında sık sık sorgulatılan “Banyo aydınlatma fikirleri” ve “Banyo aydınlatma önerileri” üzerinde odaklandık ve birbirinden güzel banyonuzu aydınlatma fikirleri derledik.

 

 

1. Işıklı Banyo Aynası

Tam aydınlatmanın faydalarını veya loş aydınlatmanın karamsarlığını sağlayan göze çarpmayan banyo aydınlatması istiyorsanız ışıklı banyo aynası tam da aradığınız ürün olabilir. Ayarlanabilir aydınlatma ayarları, “sıcak beyaz”, “nötr beyaz ışık” veya “gün ışığı” dahil olmak üzere ayar seçenekleri sunan modelleri de bulunan ışıklı banyo aynaları ile dekorasyonunuzu tamamlayabilir ve banyolarınıza yepyeni bir hava katabilirsiniz.

2. Glam Makyaj Işıkları

Banyonuzda lüks bir görünüm yakalamak istiyorsanız glam makyaj aynalarını tercih edebilirsiniz. Banyoya büyük bir çekicilik kattıkları için cam abajurlar kesinlikle bir konuşma noktası olacaktır. Özelleştirilebilir ışıklar, lamba kafalarını döndürmenize olanak tanır, böylece ışık en çok ihtiyaç duyulan yere yönlendirilebilir.

3. Gömme Duş Işıkları

Gömme duş ışıkları, minimalist banyo aydınlatması için mükemmel bir seçenektir. Armatür, tavana kilitlenen su geçirmez kaplaması sayesinde özellikle duş için kullanışlıdır. Düşük profilli tasarım, duş kabininin ara sıra su püskürmesine ve yüksek nem koşullarına dayanabilir. Hem şık bir görünüm sağlayan hem de güvenli olan gömme duş ışıkları ile minimalist banyo tasarımınızı üst noktaya taşıyabilirsiniz.

4. Banyo Avizesi

Sadece bir parça ile banyo, çok şık bir alana dönüştürülebilir. Banyoda avize, odaya zenginlik katmanın mükemmel bir yoludur. Siz de şık ve lüks tasarımlardan hoşlanıyorsanız banyonuzda avize modelleri tercih edebilirsiniz. 

5. Işıklı Egzoz Fanı

Banyoda her şey basit, düzenli ve amacına yönelik olsun istiyorsanız aradığınız aydınlatma ışıklı egzoz fanı. Fan, nem seviyelerini ve kokuları azaltmak için banyodaki havayı etkili bir şekilde dolaştırır. Aydınlatmayı sağlar ancak aydınlatma dekorasyonun yıldız parçası değildir. Aydınlatmayı ışık oyunları ve dekorasyonun en önemli parçası olarak planlamıyorsanız ışıklı egzoz fanı aradığınız ürün olabilir.

6. Basit Aplik

Basit bir aplik, odaya karamsar bir aydınlatma sunarken duvara boyut katar. Effimero siyah aplik, küçük bir alanı aydınlatmak için ideal olan modern, fonksiyonel bir dekordur. Aynayı çerçevelemek için iki tane satın alın veya bir tanesine yapıştırın ve banyo aynasının üzerine yanlamasına yerleştirin.  Aynı zamanda şık olan banyo aydınlatması için çok yönlü bir seçenektir.

 

 

7. Sarkıt Işık

Sarkıt ışık, aydınlatma fikirleri için çarpıcı bir seçenektir. Net, parlak ışığı çeşitli tarzlara hitap eden gösterişli bir küreyi doldurur. Minimal, lüks ve amaçlıdır. Buzlu, beyaz kaplama veya şeffaf, yarı saydam cam gölge ile geleneksel veya çağdaş arasında seçim yapabilirsiniz.

Homelover olarak şimdiden ışıl ışıl banyolarınızda keyif dolu zamanlar geçirmenizi dileriz.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR