Bornoz Giymek: Bornozlar Hakkında Hatırlamanız Gerekenler

Bornoz Giymek: Bornozlar Hakkında Hatırlamanız Gerekenler

Hemen hemen herkesin evinde en az bir tane bornoz olduğundan şüphe duyuyoruz. Bazı insanlar bornoz sahibi olmaya gerek duymuyor çünkü bornozun sahip olduğu özelliklerin tam olarak farkında değiller.

Bir otel odasında bizlere sunulan bornozlardan birini denerken kendimizi iyi hissediyoruz değil mi, hissetmiyor musunuz? Cevabınız evet ise, neden evimizde de bir tane bornoza sahip olmayalım ki?  Nasıl bornoz kullanacağınızdan, neden bornoz giyeceğinize veya ne zaman bornoz kullanacağınızdan emin değilseniz, sizleri bu yazıyı okumaya davet ediyoruz.

Homelover olarak ürettiğimiz bornozların  evinize konforu taşıyacağından; banyonuzda yaratmak istediğiniz o spa havasında sıcaklığı, huzuru ve rahatlamayı sağlayabileceğimizden eminiz. 

 

Neden Bornoz Giymeli?

 

 

Bornoz, şatafatlı bir yaşam tarzı yaşayan insanlar için süslü bir giysi gibi gözükebilir ama yanılıyorsunuz, öyle değil. Her birey için uygun olan bornoza ihtiyaç duyulması için pek çok neden var.

Bornozun sağladığı faydalar say say bitmez, bazı faydaları ise şöyle sıralanabilir;

 

– Soğuk günlerde sizi sıcak tutmaya yardımcı olacaktır.

– Duş aldıktan sonra kurutma görevini ona bırakın.

– Hazırlanırken giyeceğiniz bornozla kendinizi şımartın,

– Uyandığınız gibi giydiğinizde sizi sıcacık tutar.

 

Bornoz Ne Zaman ve Nasıl Giyilir?

 

 

Bornoz giymenin belirli bir zamanı yoktur.  Dilediğiniz zaman giyebilirsiniz. Aslında bornoz giymenin pek çok yolu vardır ve eminiz ki aşağıda yer alan fikirlerin her biri hayatınıza daha fazla konfor katacak.

 

Leydi gibi

 

Genelde unisex olarak üretilen bornozlardan, stilinize uygun olanı seçip daha hanımefendi hissedebilirsiniz yani bir leydi gibi… Kadınlar için üretilen bornozlar kadınların istediği gibi zarif üretilir.

 

Önlük yerine

 

Yemek yapmayı daha da eğlenceli kılmaya ne dersiniz? Belki bir fincan kahve veya en sevdiğiniz yemek kitabını alıp lezzetli bir şeyler yapmak istiyorsunuz, mutfağa girmeden önce bornoz giyebilirsiniz. Mutfağınızda yemek pişirirken Homelover yumuşak bornozlarından giydiğinizi düşünün; sanırım artık bir bornoza ihtiyacınız var.

 

Bornoz pratiktir

 

Bornoz kullanmak sizi banyo için ayrı havlulara sahip olmaktan kurtarır. Amacını tamamen yerine getiren bir Homelover bornozu bunu şık ve kaliteli bir yoldan yapar. İsterseniz ekstra rahatlık için kapüşonlu seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Vücudunuza sarılı bir banyo havlusu ile duştan çıkmak yerine, ekstra sıcaklık ve konfor katmanı için bornoz tercih edin deriz. 

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR