Çocuk Bornozu Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Çocuk Bornozu Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Çocukların hareket alanını kısıtlamayacak onları konforlu hissettirecek ürünler seçmek önemlidir. Banyo alışkanlığı kazandırmak için çocuklara onların seveceği bir bornoz alma fikri kulağa mantıklı geliyor. Çocukların hem sağlığı hem de konforuna dikkat ederek bornoz seçebilmeniz için sizlere bu yazıyı hazırladık.

 

Beden Seçimi

Bornozların rahat olması gerektiğini söylemek yanlış olmaz, bu yüzden doğru bedeni bulmak çok önemlidir. Çocuklar için, tipik giysi bedenleri gayet iyi olabilir veya ekstra hareket alanı için bir beden büyük tercih edebilirler. Çocuğunuzun bedenini eğer ölçmek için vaktiniz yoksa, en iyi seçeneğiniz çocuğunuzun mevcut bedeni veya bir beden büyüğünü satın almak olur. Diğer müşterilerin ürünün bedenleri hakkında söylediklerini kontrol etmete faydalı olacaktır.

 

 

Hangi Maddeden Üretildiğine Bakın

Bornozlar polyester, polar, pamuk, ipek ve daha fazlası gibi her türlü kumaştan üretiliyor. Çoğu çocuk sabahlığı, rahatlık ve sıcaklık için kabarık, battaniyeye benzer bir malzemeden yapılır. Bazı kumaşlar nefes alabilirlik veya rahat bir sıcaklık söz konusu olduğunda diğerlerinden daha iyi ve daha sağlıklı olur.

 

Pamuk, tipik olarak hafif olan harika ve nefes alabilen bir malzemedir. Çocuğunuzu banyodan çıkar çıkmaz veya dinlenme gününde bir gün boyunca onu sıcak tutmaya devam edecektir ve aşırı ısınmasına da neden olmaz. Polar veya polyester gibi diğer malzemeler pamuk kadar nefes almaz, ancak soğuk günlerde banyodan sonra veya çocuğunuzun sabahları sıcak yatağından ayrılması gerektiğinde iyi gelebilir.

 

 

 

Ekstra Özellik Ekstra Konfor

 

 

Bir bornozun gerekli olup olmadığını veya çocuğunuzun ihtiyaçlarına cevap verip vermediğini belirlemek için ekstra özelliklerine bir göz atın. Bornozlardaki bazı ek özellikler arasında cepler veya kapüşonlar bulunur. Bazı çocuklar bu özelliklerden herhangi biri olmadan iyi olabilirken, diğerleri telefon veya dudak kremi gibi eşyaları koymak için ceplere sahip olmak isteyebilir. Ebeveynler, banyo veya duştan sonra saçları nemliyken küçüklerin başlarını sıcak tutmak için kapüşonlu bornozları edebilir.

 

Tabii ki, bu ekstra özellikler mutlaka gerekli değildir. Genel olarak, çocuğunuzun rahat ve sıcak hissetmesini istiyorsanız bir cep veya kapüşonun rahatlığına sahip olmak genellikle onlar için oldukça güzel ve eğlencelidir.

 

Homelover çocuklar için ürettiği kapüşonlu panço havlu plajda, havuzda, banyoda rahatlıkla kullanabileceğiniz renkli ve eğlenceli desenleri ile çocuğunuzun vazgeçilmez parçalardan biri olabilir. %100 pamuktan üretilmiş kaliteli çocuk panço havlu uzun ömürlüdür.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR