Doğal Vücut Bakımı İçin Üç Basit Adım

Doğal Vücut Bakımı İçin Üç Basit Adım

 

İnsanın kendi vücuduna özen göstermesi hayatını konforlu bir şekilde yaşayabilmesi için gereklidir. Kişinin kendi yaşamına adapte ettiği, bedeninin ihtiyaç duyduğu içerikleri içerisinde barındıran bir  bakım rutini oluşturması zamanla daha sağlıklı ve mutlu hissetmesini sağlayacaktır. Vücut bakımı bir rutin olarak uygulanacağı gibi arada bir rutine daha farklı bakım şekilleri de ekleyip kendinizi şımartabilirsiniz. Tabi bu bakımın doğal ürünlerle gerçekleştirilmesi önemli bir noktadır. Bu bakımlar esnasında vücudunuzu ve cildinizin özelliklerine dikkat etmek çok önemlidir.

Vücut bakımının sağlanmasındaki temel amaç cildi ölü derilerden arındırmak, kan dolaşımını hızlandırmak, cilt yüzeyinde oluşan kuruluğu gidermek ve vücudu yeterince nemlendirmek olarak ifade edilebilir. Düzenli vücut bakımı ile cilt yüzeyinde meydana gelen olumsuz durumların, cilt hastalıklarının ve o rahatsızlık hissiyatın yatışması ya da yok edilmesi mümkündür. Vücut bakım ürünleri arasında el ve vücut losyonları, yoğun bakım kremleri, günlük bakım kremleri, bakım yağları, banyo tuzları, peelingler, duş jelleri, güneşin zararlı etkilerinden koruyan kremler ve sinek kovucu spreyler sayılabilir. Duş sırasında vücudunuza sürdüğünüz kremler ve yıkama jelleri kadar duş sonrasında bedeninizi sardığınız bornoz da çok önemlidir. Homelover bornozları beden sağlığınız için güvenli bir tercih oluşturur. %100 pamuktan üretilen Homelover bornozları ile vücut bakımınız duş sonrası da devam eder, cildiniz yumuşacık kalır.

 

Vücut bakım rutini oluşturmak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız vücut bakımının olmazsa olmazı 3 maddeyi sizler için derledik. Sizler de vücudunuzun ihtiyacına göre maddeleri değerlendirebilirsiniz…

 

 

At kılı fırçası

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu ürünün hakkını vermek gerek. Cildi yumuşak, pürüzsüz bir hale getirmek ve kan dolaşımını hızlandırmak için birebir: At kılı fırçası. Her gün düzenli olarak vücudu fırçalamak rutininize dahil etmeniz gereken bir adım. Selülite iyi geldiğiyle bilinen at kılı fırçası ile fırçalama vücuttaki kan dolaşımının artmasına ve sert yağ depolarının yumuşamasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda cildin yenilenmesinde önemli bir rol oynayan fırçalamayı sabahları kuru cildinizi yukarıdan aşağıya doğru uygulamayı ekleyebilirsiniz.

Kese 

Vücuttaki ölü deriyi atmanın vücut bakımı için temel amaçlardan biri olduğunu söylemiştik. Bu işlemi duş anında keseyi sıcak su ile ıslatıp özellikle topuklarınız, dizleriniz ve dirseklerinizdeki ölü deriyi atmak için kullanabilirsiniz. Keseyi vücudunuza masaj yaparak uyguladığınızda duş sonrası teninizin yumuşaklığına şaşacaksınız.

 

 

Nemlendirme

İlk iki aşama ile vücuttaki ölü derilerden arındık ve kan dolaşımını hızlandırdık. Şimdi sırada vücuda ihtiyaç duyduğu nemi kazandırmak var. Vücudun nem dengesini bozmamak özellikle kış aylarında daha önemli ancak vücudunuzu nemlendirmeyi hiçbir zaman ihmal etmeyin. Banyo sonrası bu işlemi uygularken belki bir şarkı açabilir, sevdiğiniz bir kokuya sahip vücut kremini uygularken kendinizi şımartabilirsiniz. Ben üşenirim diyenlerdenseniz şayet duş esnasında vücut kremini ıslak vücudunuza uygulayarak kremi akıtabilirsiniz. Tercih sizin! 

 

En önemli  adım ise Homelover bornozuna sahip olmak   Vücut bakımınız için hem doğal hem de güvenli bir tercih olan Homelover bornozları size iyi bakar! 

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR