Havlu Saç Bandı Nedir?

Havlu Saç Bandı Nedir?

Bakımlı olmak denildiğinde akla ilk gelen temiz bir cilde sahip olmak oluyor. Cildin sağlıklı, dinç ve parlak görünmesi için bir rutine sahip olmak; düzenli  temizlemek, maske uygulamak ve serumlarla cilt bakımını desteklemek gerekiyor. Cilt bakımında her bir adım birer basamaktır ve esasen cilt bakımı, duvar inşa etmek gibidir.

Farklı zahmetleri de beraberinde getiren bu inşa sürecinin sonucu ise mutluluk vericidir. Yüzünüzü yıkarken ya da cildinizdeki maskeyi temizlerken etrafa sıçrayan, omuzlara kadar akan sular, ıslanan saçlar bazen sinir bozucu olabiliyor… 

Bunların hepsi rutini zorlaştıran minik sorunlar. Tabi bu sorunun bir çözümü var.

Cilt sağlığımızdan ödün vermemek ve düzenimizi bozmamak için birtakım aksesuarlar ile cilt bakım rutinimizden tam keyif alabiliriz. İşte bakıma konfor getiren aksesuarlardan biri: Havlu saç bandı.  Basit düşünülmüş bu minik aksesuar, kullanımının pratik oluşuyla kullananları oldukça memnun ediyor. Cilt bakımında konforunuzdan ödün vermemek ve kendinize ayırdığınız bu zamanın daha iyi geçmesini isteyenler için Homelover yüz havlusunun muhteşem yumuşaklığını hatırlatmak isteriz. Homelover havluları yumuşaklığını %100 Türk pamuğundan üretilmiş olmasından alır. 

 

Havlu kumaştan yapılan cilt bakımı uygulaması sırasında, lastikli veya cırt cırtlı bantlar yardımıyla başa takılan aksesuara havlu saç bandı deniyor. Genellikle keten veya pamuklu kumaştan biyelerle kuvvetlendirilen havlu saç bantları güzellik merkezlerinde de tercih ediliyor. Havlu saç bantları hızlı kuruyan yapısı, hızlı su emiciliği ve sık dokumadan oluşan kumaşıyla diğer bandanalardan ayrılır. 


 

 

Havlu Saç Bandı Kullanım  Şekilleri

 

.Havlu saç bandı spor severlerinde kurtarıcısı olabilir. Havlu kumaş yapısıyla ter bandı olarakta kullanılır Sporcular antrenman veya maç esnasında oldukça fazla terledikleri için alınlarından gözlerine inecek olan teri engellemek için havlu saç bandını kullanmayı tercih ediyor. 

 

Yüz yıkarken suyun sıçraması sorunu ortadan kaldırır. Yüze kuruması gereken bir maske sürüldüğünde, saçlar geride kaldığından saç telleri maskeye değmez.Böylelikle bakım sırasında saçlar bozulmadan, kuru ve bakımlı halini korur. Cilt bakımının önemli bir adımı olan bakım serumları sürerken saçların serum olmasını önler. Hem saçların yağlanmasını hem de elinizdeki  ürünün boşa gitmesi önlenmiş olur.

Yumuşacık Homelover ürünlerini incelemek için tıklayınız.


Etiketler: havlusaçbandı,saçbakımı
Ocak 31, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR