Homelover'dan Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Homelover'dan Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Çiftler, şimdiden hediye olarak ne alacaklarını düşünmeye başladılar. Bizler 2023 yılında,  insanların çiçekler, ayıcıklar ve çikolatalar gibi klasik hediyelerden artık sıkıldığını düşünüyoruz.

Sevgililer Günü’ne sıradan bir günmüş gibi bakanlar da var. Bizler bu günün hayatınızdaki o özel kişiyi onu ne kadar önemsediğinizi göstermek için bir fırsat olarak görmeniz gerektiğini düşünüyoruz. Bunu yaparken klişe yöntemler; çikolata veya sıradan bir oyuncak ayı gibi hediyelerin doğru yol olduğunu düşünmediğimizi belirtmek isteriz…

Korkma, Homelover TR olarak senin için hediye fikirlerini listeledik. Arasından bir tanesini de sen seçersin artık…

Yumuşacık Sevgililer Günü Hediyesi: Homelover Özel Tasarım Bornozlar

Sevgililer Günü için şahane hediye fikirleri verirken Homelover özel tasarım bornozlarından bahsetmemek olmazdı. Sevginin taçlandırıldığı ve paylaşıldığı bugünde aşkla üretilen Homelover havlu seçenekleri, sağlığınızı düşünen; kaliteli ürünler olduğundan oldukça anlamlı bir hediye olacaktır.

Erkekler için yeşil renkte, kadınlar için ise pembe renk olarak tasarlanan bu özel tasarım şalyaka Homelover bornozları ile sevginizi göstermenin  en iyi yollarında biri olacak.

 

 

Kadınlar için hediye fikirleri;

Fotoğraflardan oluşan bir kalp kolajına ne dersiniz? En güzel anlarınızı bu kalp şeklinde birbirine tutturduğunuz sanat eserini hediye edin ve eşinizin ya da sevgilinizin en güzel anlarınıza her gün  bakıp mutlu olmasını sağlayın.

Hayatınızdaki özel kişi sürdürülebilir yaşamı destekleyen, duyarlı bir birey olabilir. Ona birkaç adet sabun şampuan alabilirsiniz. Organik zararsız içerikli deodorantlar, diş macunları saç bakım ürünlerinden oluşan bir bakım seti şahane bir fikir olabilir.

Origami sanatına ne dersiniz? Kendi ellerinizle yaptığınız kağıttan kalbi ya da sevdiğiniz kişinin en sevdiği hayvanın origami halini ona hediye etmeyi bir düşünün… Hediyeyi gören sevgilinizin veya eşinizin şaşkınlığı karşısında çok eğleneceksiniz.

Erkekler için hediye fikirleri;

Bir kupa hediye etmek basit ve sıkıcı bir fikir ancak partnerinizin tanımlayan cümleler ile kişiselleştirilmiş bir kupa ondan her yudum aldığında kalplerinin neşeyle atmasını sağlayacak.

Kış boyunca sevgiliniz veya eşinizle yapabileceğiniz birçok kış sporu var. Sevgiliniz veya eşiniz kayak düşkünü mü? Ya da kar yağsa bile ben yürüyüşe çıkarım diyenlerden mi? Bu aktiviteler sırasında birtakım eşyalara ihtiyaç duyacaktır. 14 Şubat Sevgililer Günü için hediye önerilerinin arasına eldiven, spor ayakkabı, havlu, spor çantası gibi eşyaları ekleyin.

Kişiselleştirilmiş kesme tahtası mutfakta vakit geçirmeyi seven eşiniz/sevgiliniz için şahane bir hediye olacak. Bu türünün tek örneği kesme tahtasındaki basit tasarım, onu inanılmaz derecede romantik bir hediye haline getirecek. Aynı zamanda her gün kullanabileceği bir hediye olacak.

Etiketler: 14şubat,sevgililergünü,sevgililergünühediyefikirleri
Şubat 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR