Küçük Banyolar İçin Büyük Tavsiyeler

Küçük Banyolar İçin Büyük Tavsiyeler

Küçük banyolar için dekorasyon fikirleri mi arıyorsunuz? Evinizin banyosunun küçük olması stil veya işlevselliğinden ödün vereceğiniz anlamına gelmiyor. Bazı akıllı tasarım fikirleriyle küçük banyonuzdan büyük verimler alabilirsiniz. Bir alanı dekore etmek söz konusu olduğunda o alanın küçük olması sizi sınırlamasın. Alan küçük olsa bile hayalinizdeki banyoya sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda küçük bir banyoyu nasıl daha büyük gösterebileceğinize dair bazı ipuçlarını da sizlere vermeye çalışacağız.

 

Açık Renk Şeması

 

 

Açık renkler genellikle bir alanı daha büyük hissetmemizi sağlar. Aydınlık ve aynı zamanda parlak duvarlar daha fazla yansıtıcı olur. Doğal ışığın yarattığı etkiyi en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olurlar; diğer taraftan koyu renkler ise ışığı absorbe ettiklerinden banyonuzun alanı olduğundan daha da küçük gösterecektir. En etkili çözüm banyonuzda beyaza yer vermek ancak beyazı tercih etmeyebilirsiniz. Büyük gösteren diğer boya renkleri arasında maviyi ve yeşili seçebilirsiniz. Bu renklerin en açık tonunu kullanmanızı öneririz…

 

Homelover ürünlerinde yer alan açık renkte banyo havlusu seçenekleri ile daha aydınlık bir banyo görüntüsünü destekleyebilirsiniz.

 

 

Ayna Önemlidir

 

 

Aynalar her zaman bir alanı daha büyük hissettiren bir diğer dekorasyon ürünüdür. Ayna ışığı yansıtır bu nedenle özellikle banyonuz sadece küçük değil aynı zamanda karanlıksa bir ayna banyonuzda harikalar yaratmanızı destekler. Genelde tasarımcılar, banyolarda daha büyük ve daha aydınlık görünmesi için büyük ayna ve açık renkler kullanır, bir dikkat edin bakalım.

 

Cam Duşakabinler

 

Duş perdesi artık demode bir ürün değil mi? Bir cam duş kapısı ile banyonuzun nasıl değişeceğine bir bakın. Duş perdeleri alanı küçültür ve ışığın odaya dağılmasını engeller. Eğer illa ben duş perdesi tercih edeceğim diyorsanız yerden tavana kadar uzanan her şeyin ister kitaplık, ister pencere, ister banyoda duş perdesi veya cam duvar olsun, bir odayı daha yüksek hissettirdiğini hatırlatmakta fayda var. Ayrıca sürgülü bir banyo giriş kapısı eklemeyi düşünmenizi öneririz bu şekilde banyonuzun kapısının arkasındaki o ölü alanda kalan köşeyi de kullanabilirsiniz.

 

Çok Fonksiyonlu Mobilyalar

Çok işlevli mobilyalar küçük alanlarda her zaman mantıklı bir tercihtir. Lavabonun altındaki o boşluğun boşa gitmesi  zaten dar alana sahip olduğumuzdan pek hoş olmaz. Kendinize havlu ve her zaman ihtiyacınız olmayan ürünleri koyabilecek güzel bir banyo dolabı alın. Düzenli tutmak şeffaf kutular oldukça doğru bir tercih olacaktır.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR