Küçük Banyoları Nasıl Düzenlemeliyiz?

Küçük Banyoları Nasıl Düzenlemeliyiz?

Sahip olduğunuz küçük banyonuzun düzeni için endişelenmenizi engelleyecek fikirlere bir göz atın. Banyonuz minik diye dağınık olmak zorunda değil! Bu yazıyı okuduktan sonra birkaç şeffaf organizer ve sepet alıp yerden tasarruf sağlayan teknikler konusunda sahip olacağınız bilgileri birleştirip mükemmel banyo düzenine siz de ulaşabileceksiniz.

Küçük evlerin popülerliğinin arttığı son zamanlarda haliyle, küçük banyoların düzenini oluşturmak içinde bir sürü teknik ve ürün geliştiriliyor. Bunu avantaja çevirin. Bugün, verimli kullanmak istediğiniz küçük banyo alanınızı nasıl düzenleyeceğinizi ve bu minik alanı nasıl değerlendirebileceğinize dair fikirleri sizlerle paylaşıyoruz! Gelin birlikte küçük banyolar nasıl düzenlenir bakalım…

Lavabo alanınızı %100 verimle kullanın.

Eğer nasıl kullanacağınızı biliyorsanız lavabonun altında yer alan dolabı daha verimli kullanmak için değerlendirebilirsiniz. Küçük banyolar genellikle sınırlı miktarda lavabo depolama alanına sahip olur. Aşağıda yer alan tüyoları kullanarak banyonuzun düzenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Lavabo altında dolap alanınız varsa;

Dolap kapaklarının içini kullanın,

Banyo düzenleme söz konusu olduğunda büyük bir yer tasarrufu sağlayabilecek dolap kapaklarını gözden kaçırmak çok kolay! Dolap kapısı organizatörleri, ekstra şampuan şişelerinizi, temizlik malzemelerinizi yani çoğu banyo araç gereçlerinizi düzenlemenin harika bir yoludur. Örneğin, saç kurutma makinesi veya saç maşası gibi eşyalarınızı bir dolaba sıkıştırmaktansa bu organizatöre yerleştirebilirsiniz.

Şeffaf kutular, şeffaf çekmeceli organizerler;

Banyo düzenleme yapılırken en büyük hatalardan biri, eşyalarınızı görmediğiniz kutulara koyup onları orada unutmaktır. Bulamadığınız ürünlerden sonra daha fazla satın alıp gereksiz para harcarsınız. Halihazırda küçük olan banyonuz bir ardiye haline gelir ve bu döngü bitmek bilmez. Şeffaf çekmeceler kullanarak neyin nerede olduğunu görür ihtiyaçlarınıza göre alışverişlerinizi yaparsınız. Şeffaf kutu veya çekmeceler fazladan oje, ilaç veya küçük lifler gibi daha küçük eşyalarınızı düzenli tutmanın ve kolayca bulmanın masrafsız ve en  akıllıca yoludur.

Ahşap lavabo dolabı ile alan yarattın,

Banyo düzenleme işinde çok düşünmeye gerek yok.

Küçük bir banyoya anında alan kazandırmanın en kolay yollarından biri de banyonuza uygun bir dolap eklemektir. Birçok farklı türde tasarlanmış olan bu banyo dolaplarından açık raflı olanı veya geleneksel kapaklı dolap modellerinden birini seçebilirsiniz. Açık raflı modeli tercih ettiğinizde küçük bir perde ekleyebilir veya birkaç adet sepetle bir sürü alan oluşturabilirsiniz.

Bir tekerlekli arabaya ne dersiniz?

Tekerlekli arabalar sadece zanaat veya sanat stüdyoları için değildir, tarzınızı gösterin. Dolap yerine bölümleri olan üç katmanlı bir tekerlekli araba eklemeyi düşünün. Lavabonun yanında duran bu ekstra alanı dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

%100 pamuktan üretilmiş her tarza uygun çeşit ve modeldeki Homelover havluları ile banyonuzun havasını ısıtacak. Homelover havluları ile banyonuzun dekorasyon ve düzenine son dokunuşu yapın.

Etiketler: banyodüzenleme,küçükbanyolar
Şubat 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR