Organik Cilt Bakım Ürünleri Kullanmanın Faydaları

Organik Cilt Bakım Ürünleri Kullanmanın Faydaları

Çoğumuz sağlıklı olmak denildiğinde bunun dengeli beslenmek ve düzenli egzersiz yapmaktan ibaret olduğunu düşünürüz. Elbette bunlar da sağlığımız için çok önemli peki ya cildimiz için kullandığımız ürünler? En büyük organımız olan cildimize hangi ürünleri kullandığımız da bu oranda önemlidir. Hemen hemen her şeyi içine hapsetme özelliğine sahip olan cildimize kullandığımız ürünler organik olmalıdır. Cildimize organik olmayan ürünler kullandığımızda bu ürünlerin sonunda kan dolaşımımıza  girerek vücudumuzu çeşitli sağlıksız kimyasallara maruz bırakmış oluruz.

 

Sağlıklı bir yaşam tarzı peşindeyseniz, organik ve doğal cilt bakımını seçmek bir öncelik olmalıdır. 


 

 

Cildiniz için daha iyidir.

Organik cilt bakımı, organik gıdalarla aynı standartları karşılayan içeriklerden üretilir. Bu da ürünlerin içerisinde sert kimyasallar olmadığı anlamına gelir. Kimyasal bazlı ürünler ile cildiniz birkaç hafta daha parlak görünebilir bu sizi yanıltmasın! Uzun vadede bu sentetik bileşenler; tahrişe, hassasiyete ve hatta cilt bariyerinde bozulmanın artmasına ve gözeneklerin tıkanmasına neden olabilir. Organik cilt bakımını seçtiğinizde, vücudunuzla uyum içinde çalışan, cildinizin daha iyi dengelenmesini ve kendini onarmasına yardımcı olan içerikler kullanmış olursunuz.


 

 

 

Ayrıca organik ürünler alerjik değildir.

Sert kimyasallar olmadan, organik cilt bakım ürünlerinin alerjik reaksiyonlara, iltihaplanmalara veya tahrişlere neden olma olasılığı daha düşüktür. Organik ürünlerin kullanımıyla bir alerjik reaksiyon ortaya çıkarsa, bunun nedeni büyük ihtimalle tanımlanması daha kolay olan, yer fıstığı veya çilek gibi , doğal bir içeriktir.







 

Sağlığınız için daha iyidir.

Birçok geleneksel cilt bakım ürünü, sodyum lauril sülfat ve parabenler gibi endokrin bozucu kimyasallar içerir. Biline bu kanserojen maddeler sadece cildimize zarar vermekle kalmaz, bağışıklık, üreme ve endokrin sistemlerine  de zarar verebilirler. 

 

Organik ürünler hayvan dostudur.

Güzellik endüstrisi, ürünlerinin insan kullanımı için güvenli olduğundan emin olmak için hayvanlar üzerinde test yaptığı için tepki alıyor. Organik ürünlerin buna ihtiyacı yoktur, çünkü doğal bileşenlerle güvenli ve zararsızdırlar! Organik cilt bakım ürünleri satın aldığınızda, zulüm içermeyen cilt bakım ürünleri satın almış olursunuz.


 

 

 

Çevre için daha iyidir.

Organik güzellik ürünlerini seçtiğinizde sadece cildiniz ve iç sağlığınız için harikalar yaratmıyor aynı zamanda çevremiz üzerinde de olumlu bir etki yaratıyorsunuz. Organik cilt bakım ürünleri, dünyamızın geleceği için çok önemli olan sürdürülebilir uygulamalar kullanılarak yetiştirilen ve üretilen organik içeriklerle üretilir. Bu ürünlerde sert kimyasallar bulunmadığından çevreye dönüşü de bir o kadar zararsızdır; kanalizasyona ve toprağa geri dönen atık ve toksinler önemli ölçüde azalır. 

 

Homelover olarak bizler, geleceğimiz için ürettiğimiz havlularda doğa dostu üretim yöntemleriyle çalışıyor; insan sağlığını tehdit edecek hiçbir yönteme başvurmuyoruz. 

Homelover, size iyi bakar! 

 

 

Etiketler: organikciltbakımı organikürünler organikpamuk
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR