Para Biriktirmenin 3 Yolu

Para Biriktirmenin 3 Yolu

Hayatımız boyunca amaçlarımız arasına en az bir kere para biriktirmeyi eklemişizdir. Kimileri için para biriktirmek çok basit bir iş iken kimilerimiz için çok zor. Evet, hepimiz para biriktirmek istiyoruz. Kimilerimizin yeni yıl hedeflerinin arasında yer alan para biriktirme hedefimiz için şimdiden umutsuz olmaya başladık.  Peki, gerçekten para biriktirme de iyi olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Günlük tercihlerinizde minik değişiklikler yaparak tasarruf etmek mümkün. Atalarımız boşuna damlaya damlaya göl olur dememiş, pes etmeyin!

Homelover TR olarak para biriktirmek için 3 tane fikri sizler için derledik.

Hedefleri Belirleyin

 

 

Para biriktirmek için bir motivasyona  ihtiyacımız var. Para biriktirmenizi kolaylaştırabilecek en iyi yollarından biri, para biriktirmeyi hedeflediğiniz şeyi  görselleştirmek olabilir. Tasarruf etmeyi kolaylaştırmak için bir zaman çizelgesi oluşturabilir bununla birlikte tasarruf hedeflerinizi listeleyebilirsiniz. Listelediğiniz hedefleri gerçekleştirdiğinizde yapmayı ya da almayı düşündüğünüz şeyleri görselleştirip sürekli görebileceğiniz bir yerlere asın ve bırakın her gördüğünüzde motivasyonunuz tazelensin.

 Tasarruf için Harcayın

 

 

Pencerelerinizden soğuk hava içeri giriyor mu?  Ya da kapılarınızdan? Doğal gaz faturalarınızın yüksek gelmesinin sebebinin bu olduğunu hiç düşündünüz mü? Kapı ve pencerelerinizin sızdırmaz hale getirilmesi gibi kolay iyileştirmeleri bir düşünün. Yalıtım, dış cephe kaplaması gibi geliştirmeler ile enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Uzun vadede kullanım maliyetlerinden ne kadar çok  tasarruf ettiğinizi göreceksiniz.

Haftalık Yemek Planı

 

 

Herkesin bildiği gibi artık dışarıda yemek yemek hiç olmadığı kadar lüks bir aktivite haline geldi. İşe giderken yemeğinizi yanınızda taşımak ya da kahvenizi termosunuzda taşımanız gerçek anlamda tasarruf etmenizi sağlayacak. Bizim sizler için bir fikrimiz daha var. Haftalık yemek planı oluşturun. Evet evet, yanlış duymadınız. Pazar günü bütün hafta ne yiyeceğinizi planlayın, alışverişe çıkın yemeklerinizi hazırlayın ve saklama kaplarına doldurun. Hem bütün bir hafta boyunca ne yesem düşüncesinden kurtulun, kafanız rahat etsin hem de yemeğe harcadığınız parayı kontrol altına alın.

Uzun Ömürlü Ürünlere Para Verin

Parayı neye harcadığınız parayı biriktirmeniz kadar önemli. Sonuçta sırf para biriktiriyor olmak için hiçbir şey almayacak değilsiniz. Bir şeyler alacaksanız da kaliteli ürünlere yatırım yapın ve ömür boyu kullanın. Mesela, Homelover havlularına!

Homelover havluları kalitesini %100 Türk pamuklarından üretilmiş olmalarından alır. Kaliteli  Homelover ürünleri uzun yıllar boyunca size eşlik eder. Bütçenize katkı sağlar.

Etiketler: tasarrufyapmak,parabiriktirmek,avantajlıfiyatlar
Şubat 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR