Plaj Havlunuzu Kumdan Koruyun!

Plaj Havlunuzu Kumdan Koruyun!

Plaj havlunuzu kumdan nasıl koruyacağınıza dair rehberimize hoş geldiniz! Eğer siz de bizim gibiyseniz, plajı seviyor ancak havlunuza kum yapışmasından nefret ediyorsunuz demektir. Bu sinir bozucu ve rahatsız edici olabilir, ancak korkmayın, havlunuzu kumsuz tutmanıza yardımcı olacak bazı ipuçlarımız ve püf noktalarımız var, böylece plajın tadını sorunsuz bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Havlunuzu nasıl kuracağınızı anlatmaya başlayalım. Plajda oturacaksanız havlunuzu yerleştirmek istediğiniz alanı düzleştirin. Bu, kumun havlunun altına sıkışması ihtimalini azaltacaktır. Havlunuz ile kum arasında daha fazla bariyer oluşturmak için altına küçük bir battaniye veya muşamba sermek iyi bir fikirdir.

Havlunuzu periyodik olarak sallamak da faydalı bir öneridir. Orada birikmiş olabilecek herhangi bir kum bu şekilde uzaklaştırılacaktır. Ayrıca, kumu temizlemek için kuru bir fırça ya da inatçı granülleri temizlemek için bir el süpürgesi kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yüzecekseniz ya da suda oynayacaksanız havlunuzu ikiye katlayın ve bir sandalyenin ya da plaj çantasının üzerine koyun. Bu, onu yerden yüksekte tutacak ve orada birikmiş olabilecek kum veya çamurdan uzak tutacaktır. Nemli havlunuzu saklamak için ayrı bir çanta veya kap getirin, böylece kuru şeylere temas etmez. Bu da bir başka akıllıca harekettir.

Son olarak, havlunuzu rutin olarak yıkamayı unutmayın. Bu, havlunuzu temiz ve taze tutmanın yanı sıra liflerine yapışmış olabilecek kum veya kiri de ortadan kaldıracaktır.

Özetle, kumsuz bir plaj havlusuna sahip olmak angarya olmak zorunda değildir. Doğru havlu türünü seçerek, havlunuzu düzgün bir şekilde yerleştirerek, periyodik olarak sallayarak ve sık sık temizleyerek havlunuza kum yapışması konusunda endişelenmenize gerek kalmadan plaja gitmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Bir sonraki plaj gezinizde bu önerileri deneyin ve orada ne kadar daha fazla eğlenebileceğinize şaşıracaksınız.

Etiketler: plajhavlusu,plaj,havlu,%100pamukhavlu
Mayıs 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR