Plaj Havlusu Seçimi İçin 4 Faktör

Plaj Havlusu Seçimi İçin 4 Faktör

Yaz mevsimine sayılı günler kalan bu dönemde birçok kişi şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Yorucu geçen bir dönemin sonunda dinlenmek, rahatlamak, deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmak için yaz ayları harika seçenekler sunuyor.

Tatil yapmak kadar tatili planlamak ve tatil için alışveriş yapmak da çok keyifli olabiliyor. Mükemmel bir tatil için iyi organize edilmiş ve tüm detayları düşünülmüş bir tatil alışverişi gerekiyor. Peki siz tatil için alışveriş listenizi hazırlamaya başladınız mı?

Tatil alışverişi deyince akla ilk olarak mayolar, bikiniler, güneş kremleri, şapkalar, güneş gözlükleri gelse de aslında tatilinizi hem konforlu hem de rengarenk hale getiren kahramanlar var: Plaj havluları

Homelover olarak bu yazımızda sizi hem kızgın kumlardan koruyan hem de kurulanmanızı sağlayan plaj havlularına odaklandık ve “Plaj havlusu seçerken nelere dikkat edilmelidir?” sorusunu cevaplandırdık.

 

 

Plaj Havlusu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Emici Özellik

Denizden ya da havuzdan çıktığınız ilk anda gelen o ürperti hissini hatırladınız mı?

Hava ne kadar sıcak olursa olsun vücut suyun ısısına alıştıktan sonra dışarı çıktığını ilk anda bir soğukluk hissetmeniz ve hemen kurulanmak istemeniz oldukça normaldir.

Suyu sevmek demek, ıslak kalmaktan da hoşlanacağınız anlamına gelmiyor. Bu durumda sahilde keyifle güneşlenmek için vücudunuzun iyice kuruması gerekiyor.

Plaj havlunuzu seçerken emici özelliğinin olmasına mutlaka dikkat etmelisiniz. Homelover plaj havluları yüksek emicilik özelliği göz önünde bulundurularak üretilmiştir.

 

Yumuşak Doku

Deniz ve güneş cildiniz üzerinde ekstra kuruluğa sebep olur. Bu sebeple cildi sık sık nemlendirmek ve güneş kremi kullanmak önemlidir.

Cildinizin tahriş olmasını önlemek ve tahriş olmasını önlemek için dikkat etmeniz gereken bir diğer şey de yumuşak dokulu havlu seçmektir.

Sert bir havlu, kurumuş cildinize zarar verebilir. Homelover plaj havluları %100 pamuktan üretilmiştir.

Pamuktan üretilen havlular yumuşaklığı ve konforlarıyla her zaman en çok tercih edilen havlular arasında yer alır ve cilde zarar vermezler.

 

 

Hızlı Kuruma Özelliği

 

Uzun süre suda yüzüp çok keyifli zaman geçirdiğinizi düşünün.

Şimdi sıra sahile geçip bir güzel havlunuza uzanmaya ve güneşin tadını çıkartmaya geldi.

Havlunuzu elinize aldığınız anda ağırlığı ve ıslaklığı hissettiğiniz tatil deneyimleriniz mutlaka olmuştur.

Ağırlaşan ve uzun süre ıslak kalan havlularınızla vedalaşma vaktiniz geldi.

Homelover plaj havluları, hızlı kuruma özellikleri sayesinde size harika bir tatil deneyimi sunmaya hazır.

 

Ebatına ve Kalınlığına Dikkat Edin

 

 

Plaj havluları, gün içerisinde hem üzerinde güneşlenmek hem de sudan çıktığınızda kurulanmak gibi farklı amaçlarla kullanılacağı için mümkün olduğunca ince ve vücudunuzla orantılı olarak dikdörtgen şeklinde olmalıdır.

İnce havlu demek, hızlı kuruma demektir. Vücudunuza uygun ebatlarda plaj havlusu ise güneşlenirken size kolaylık sağlayacaktır.

 

Plaj Havlunuz, Stilinizi Belirler

Önceki maddelerin hepsinde konfordan, havluların hızlı kurumasının öneminden bahsettik.

Peki tüm bunların yanında plaj havlunuzun sizin tarzını yansıtması da çok önemli değil mi? Rengarenk, desen desen Homelover plaj havluları her zevke hitap ediyor.

Tam da tatil havasına uygun canlı renklerin yanında cool imajınızı yansıtacak koyu renkler de Homelover 2022 Plaj Havlusu Koleksiyonu’nda siz bekliyor.

 

 

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR