Sevdikleriniz İçin Yılbaşı Hediye Fikirleri

Sevdikleriniz İçin Yılbaşı Hediye Fikirleri

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala sizleri üzerine düşünmekten kurtarmak istediğimiz bir konu var: hediye fikirleri. 2023 yılı için ne kadar heyecanlığı olduğunu biliyoruz. Sen de yeni yılda hayallerin ve hedeflerine doğru adım atmak için sabırsızlananlardan mısın? Yılbaşı gelenekleri arasında en çok sevdiğimiz şeylerden biri hediyeleşmek! Sevdiklerimize yeni yıl hediyesi vermek ve onlardan minik de olsa bir hediye almak ne kadar mutluluk verici değil mi? 

Yeni yılda hedefi minimalizm felsefesini hayatına entegre etmek isteyen bir arkadaşın mı var? Belki, kendi hayatında da minimalizm ile ilişkili olan sürdürülebilirlik kavramı senin için gerçekten çok önemli ve sürdürülebilir bir yaşam tasarısı kuruyorsun. Kimi arkadaşın evinde özgün bir dekorasyonu benimsiyor ve sanatsever arkadaşların da var. Peki, mutfakta vakit geçirmekten zevk alan arkadaşlarına ne almalı? Sevgili annen, baban ve kardeşlerine gülümsetecek bir hediye almak gerekiyor.  İşte sizin için minik bir yılbaşı hediye fikirleri rehberi…

Sevdiklerinize ne alacağınıza karar vermeden önce şu fikre kulak verin: Şanslı kişinin hediyesinin yanına mutlaka bir adet Homelover havlusu ekleyin. Bakın, nasıl mutlu oluyor.

Sanatseverlere;

 

Sanatsever arkadaşına sevdiği bir film afişini veya güzel bir tablo almak iyi hediye fikirlerinden bir tanesi. Dekorasyon tutkunu sevdikleriniz için televizyon karşısındayken üstüne örtebeliceği bir Tv battaniyesine ne dersin? Öyle bir battaniye olmalı ki aynı zamanda koltuğun üstüne asimetrik bir şekilde serildiğinde salonun havasını değiştirsin. Mumluk, vazo, mum, buhurdanlık, çerçeve içine belki de en mutlu anlarınızdan bir fotoğraf…  Odaya derinlik katacak bir duvar aynası da iyi bir fikir olabilir.

 

Sürdürülebilirlik bu sene mottom diyenlere;

 

Bir kitaba dokunarak okumanın, evinizdeki kitaplığın raflarını kitapla doldurmak çok güzel. Sürdürülebilirlik söz konusu olduğunda elektronik kitap okuyucuları sürdürülebilirlik kavramına gönül vermiş arkadaşınıza harika bir hediye olarak seçebilirsiniz. 

Suyunu evden çıkarken yanına alabilsin diye tekrar tekrar kullanılabilen su şişelerinin estetik ve sağlıklı alternatifi su keselerini; sağlıklı malzemeden üretilen su şişelerini hediye olarak alabilirsiniz.

Her zaman bez bir çantaya sahip olmak tarzını yansıtmana olanak sağlar. Bunun yanında bez çantalar ciddi anlamda plastik atığının önüne geçiyor. Organik pamuk ya da ham kumaşlarla tasarlanan bez çantalardan artık piyasada bolca mevcut. Bez çanta dünyanın geleceği için ince düşünülmüş ve çok tatlı bir hediye olacaktır.

 

Kahve severler;

 

Kahve severleri de düşündük… Kahve sever arkadaşlarınız için kahveye yönelik yatırım yapmak mantıklı bir karar olabilir. Espresso bazlı kahveler hazırlamak için moka pot hediye edebilirsiniz. Annenize arkadaşları ziyarete geldiğinde hızla kahve yapabileceği bir Türk kahvesi makinesi hediye edebilirsiniz. Babanıza bir saat alabilir, güzel bir polar sweat ile kışı sıcacık geçirmesini sağlayabilirsiniz. 

İşte tüm sevdiklerinize uyum sağlayacak hediye fikirleri…

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR