Sevgililer Günü İçin 5 Film Önerisi

Sevgililer Günü İçin 5 Film Önerisi

Sevgililer Günü genellikle mum ışığında romantik akşam yemekleri içerir, ancak gelin bu yıl bu özel günü, evde romantik bir film izleyerek geçirmeye ne dersiniz? Ekstra romantik planınızı hazırlamanıza yardımcı olmak için Homelover Tr olarak Sevgililer Günü'nün en iyi 5 filmini sıraladık.

Sevgililer Günü’nü ister uzun süredir birlikte olduğunuz birisiyle veya eşiniz ile, ister yeni bir aşkla ya da en sevdiğiniz kız arkadaşınızla ya da tek başınıza geçiriyor olun, size uygun mükemmel bir film muhakkak vardır.

Netflix, Amazon Prime veya Blutv gibi film izleyebileceğiniz birden fazla platform seçeneğin.e sahipsiniz Biraz atıştırmalık hazırladıysanız hazırız.  Hadi şimdi Homelover havlularına dokunmuşcasına  yumuşacık hissettirecek filmlerden birini seçin…

Sevgililer Günü (2010)

Bu özel güne adından da anladığımız üzre uygun bu film. Film, 14 Şubat'ta Los Angeles'ta geçiyor. Oyuncu kadrosu gösterişli bir Hollywood etkinliğinin konuk listesi gibi: Jennifer Garner, Julia Roberts, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Topher Grace, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Taylor Swift, Jamie Foxx ve Anne Hathaway bunlardan sadece birkaçı.

 

 

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (1999)

William Shakespeare'in “The Taming of the Shrew” dan uyarlanan bu gençlik filmini izlerken yer yer duygusallaşacaksınız. Julia Stiles ve Heath Ledger’ın başrolü paylaştığı bu filmde iki başarılı oyuncunun uyuşan kimyaları kendine hayran bırakan cinsten. Stiles, Ledger'ın kötü çocuk kahramanına olan aşkını ve nefretini itiraf ettiği sahnede bakışlarınızı ekrandan alamayacaksınız.

Harry Sally ile Tanışınca (1989)

Bu romantik filmde sevimli Sally Albright (Meg Ryan) ve Harry Burns'ü (Billy Crystal) ekranda izlemenin en iyi yanı, karakterlerin hem bir çift hem de birer birey olarak nasıl büyüdüklerini görebilmek oluyor.

Ye Dua Et Sev (2010)

Elizabeth Gilbert'ın 2007'nin en çok satan anı kitabı Ye, Dua Et, Sev'den uyarlanan bu filmde Julia Roberts, İtalya ve Hindistan'da zevki, duayı ve farkındalığı keşfetmeye çalışan yeni boşanmış bir seyahat yazarı olan Liz Gilbert'ı canlandırıyor. Kendini keşfetme yolculuğu boyunca, Endonezya'daki son durağında ise hayatının aşkını buluyor.

 

 

Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (2019)

Bu şahane Fransız yapımı film, yürek burkan bir hikayeye sahip. Marianne (Noémie Merlant), yakında evlenecek olan genç bir aristokrat kadın olan Héloïse'nin (Adèle Haenel) portresini yapmakla görevlendirilen bir ressamdır. Ancak iki kadın birbirlerine gördüklerinde hayatları değişecektir.

 

Etiketler: filmönerileri,sevgilillergünü,14şubat,romantikfilmler
Şubat 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR