Seyehat Tutkunları Gezginlere Öneriler

Seyehat Tutkunları Gezginlere Öneriler

İster ilk kez ister otuzuncu kez seyahat ediyor olun fark etmez; içinizde her zaman biraz umut, biraz heyecan ve hatta biraz da korkunun kol gezdiğini hissedenlerden misiniz?

Seyahat ederken içinizdeki o neşe ve mutluluk ile çıktığınız yoldan bir ömür boyu sizinle olacak anılarla eve  geri döneceğinizi bilmek…

Seyahat etmeye yeni başladıysanız veya zaten deneyimli bir gezginseniz, her seyahat tutkununun hayatlarında bir maceraya atılmadan önce bilmesi gereken birkaç ipucu topladık. İşte başlıyoruz!

Bunlardan ilki elbette uzun ömürlü bir Homelover havlusuna sahip olmak.

Homelover havluları yüksek emiciliğe sahip olmasına karşın çok yer kaplamaz ve her koşulda kullanılabilir kaliteli havlulardır. Çantanızdan Homelover havlunuzu ayırmayın!t

Ağırdan alın

Gezgin olun ya da olmayın; herkesin hayatında düşünmesi gereken bir şeyler vardır. Her şeyi aynı anda deneyimlemenin çok cazip olduğu gerçeğini kimse inkar edemez. Bu deneyimi seyahat size sağlayacaktır. Seyahat, her anı sonuna kadar yaşamakla ilgilidir. Ne kadar yavaş ve sakin olursanız, seyahat deneyiminiz o kadar harika olur. Yani, nerede olursanız olun, sadece derin bir nefes alın ve etrafınızdaki her şeyi içinize çekin ve biraz ağırdan alın.

 

Her zaman bir rehbere ihtiyaç yoktur

Her zaman kurallara göre yaşamak sıkıcı olabilir. Neden hala şansınız varken sıradışı yolları takip edip bazı anahtar turistik yerleri keşfetmiyorsunuz?

Diyelim ki başka bir Hint şehrindesiniz;  işe yerlilerle Hindistan'daki farklı yerler hakkında konuşarak başlayın, kültürlerini tanıyın. Sonunda, övünmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak için birçok hikaye ile dolu olacaksınız.

 

Akışa Bırakmayı Öğrenin

Yolculuğunuzda her zaman bir takım aksaklıklar olacağını kabul edin. Sadece bu aksaklıklar ile anlaşmalı ve kendinizle de barışmalısınız. Ne yolculuk ne de hayat her zaman planladığınız gibi gitmez. Yani, biraz esnek olun. Bırakmayı öğren. Maceranın kendini göstermesine izin verin.

 

Deneyiminiz hakkında yazın

Seyahatinizden döndüğünüzde, seyahatte yaşadığınız deneyimlerle ilgili olarak insanlarla paylaşacak çok şeyiniz olacak. Sosyal seyahat, bir yerin kültürü hakkında fikir edinmenize veya bir yeri yerel gibi deneyimlemenize olanak tanıdığından, paylaştığınız hikayeler daha ilgi çekici olacaktır. Belki de seyahat hikayelerinizi Instagram, Facebook, Twitter'da paylaşabilir veya kendi web sitenizde bununla ilgili blog yazabilirsiniz. Bu yazılar belirli yerlerde yalnız seyahat etmek veya doğru rotayı izlemek için ilhama ihtiyaç duyan gezginlere kesinlikle yardımcı olacaktır. Ayrıca bir seyahat blog yazarı olabilir ve hikayelerinizi paylaşarak para kazanabilirsiniz. Birçok gezgin bloglarından para kazanıyor ve bu geliri dünya çapında daha fazla seyahate çıkmak için kullanıyor.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 04, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR