Tarzınızı Gösterme Zamanı: Erkek Bornoz Modelleri

Tarzınızı Gösterme Zamanı: Erkek Bornoz Modelleri

Duştan çıkmışsın yumuşak bir bornoz giyip uzanmak kadar keyiflisi var mı? Bornoz almayı mı planlıyorsun? Bornoz kriterlerinden bir önceki yazımızda bahsetmiştik kısaca tekrarlamak gerekirse yumuşaklık, dayanıklılık,  ve emicilik olarak ifade edebiliriz.

Sizin için ideal olan bornozları seçmeden önce düşünmeniz gereken noktalar var. Çoğu erkek bornozların feminen olduğunu düşünür ama aslında erkekler için de oldukça kullanışlıdırlar. Kapüşonlu sabahlıklardan klasik pamuk bornozlara kadar her ihtiyaca ve tercihe göre aradığınız o bornozu bulmanız için dikkat etmeniz gerekenleri listeledik.

Bornoz için kullanılan birçok malzeme var. Bornozlarda kullanılan en yaygın dört kumaş pamuk, polyester, bambu ve havlu kumaştır. Tüm bu tür malzemeler, bornozu nasıl kullanmayı düşündüğünüze bağlı olarak tercihiniz konusunda belirliyici olacaktır.

Havlu kumaştan yapılan bornozlar aynı zamanda hem emici hem de kabarıktır. Bu, duş aldıktan sonra cildinizi kurutmanın bir yolu olarak kullanmak istiyorsanız mükemmel olacakları anlamına gelir.

Pamuğun ise iki özelliği vardır. Yüksek dereceli pamuklu malzeme, bornozlar için en popüler kumaşlardan biridir. Bu nedenle her yerde satın alınabilecek Türk pamuğundan üretilmiş çeşitleri bulunmaktadır. 

Renk tercihi erkekler için de önemli

Bornozlar artık hemen hemen her renkte üretiliyor. Homelover erkek bornozlarının geniş renk skalası ile aradığın renkte bornozu bulabilirsin. Birden fazla rengi olan bornozlar istiyorsanız, yine  size iyi gelecek bir bornoz seçebilirsiniz.

Erkekler renk konusunda genelde klasik renkleri tercih ediyor. Bornozunuz için en iyi rengi seçmenize yardımcı olacak bir kılavuz ise her zaman giydiğiniz kıyafetlerin rengine bakmaktan geçiyor.

 

 

İnternet çağından yararlanın

İnternet çağında insanların belirli bir ürün hakkında ne düşündüklerini kolayca bulabiliyoruz. En kaliteli bornozları bulmak istiyorsanız, internette kullanıcı yorumlarını okumayı es geçmeyin deriz. 

Ayrıca bornozun uzunluğuna da karar vermeniz gerekiyor.  Sadece dizlerinize ulaşacak kadar kısa olmasını ister misiniz? Yoksa ayak bileklerine mi ulaşmasını istiyorsunuz? Sizin için en uygun uzunluğun ne olduğuna karar vermekte özgürsünüz.

Kapüşonlu Modeller

Bornozlarla ilgili heyecan verici şeylerden biri, orada çok fazla stil olması. Bornozlarda giderek daha popüler hale gelmesini sağlayan kapüşonlu varyasyonlarının üretilmiş olması. Kapüşonlu bornozlar genellikle daha geniş olduğundan daha sağladığı rahatlık yüzdesi ile her vücut tipine uyum sağlıyor.

Homelover erkek bornozlarında kapüşonlu, şalyaka ve kimono olarak üretilmiş seçenekleri ile dilediğini seçebilirsiniz. Kadife çizgili ya da biyeli seçenekleri ile tarzınıza uygun olanı seçerken %100 pamuktan üretilmiş  Homelover erkekn bornozları sağlığınızı da düşünür.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR