Yeni Yılda Aktif Yaşam İçin Fikirler

Yeni Yılda Aktif Yaşam İçin Fikirler

Yılbaşı gecesi her zaman neşeli ve umut verici hissettiriyor. Geçtiğimiz seneler tüm dünya için yorucu olduğundan 2023’te büyük bir umut taşıdığı için gerçek bir kutlamayı hak ediyor. Hayatınızda gerçekten neyin önemli olduğunu değerlendirmenin bir yolu olarak yeni yılda yeni kararlar almak mantıklı bir davranış gibi gözüküyor. 

Pandeminin bize öğrettiklerinden iyi dersler çıkardığımızı düşünüyorum. Artık yaşamak bizler için hiç olmadığı kadar anlamlı. En önemli ders ise  sağlığı ve zindeliği asla hafife almamamız gerektiği oldu. 2023’te bedeninize, zihninize ve ruhunuza odaklanmak için yeni yıla dair uzun vadeli hedeflerinizi düzenlemenin tam vakti.

Sağlığınıza ve esenliğinize odaklanmak için her zaman yeni bir diyete veya egzersiz planına gerek yok. Ruhsal anlamda iyileşmenin sorumluluğunu üstlenmekten başlayabilirsiniz. Daha iyi bir uyku rutini veya erken kalkmayı hedeflediğiniz bir 365 gün tasarısı oluşturabilirsiniz. 

 

 

Sağlıklı bir yaşam tarzı için her gün minik değişiklikler yapmakla başlayın. Yeni yıl için dilek listesi oluşturun. Homelover olarak sizler için hazırladığımız günlük hedeflerden herhangi birini benimseyebilirsiniz. Yeni yılda daha güçlü, iyi beslenmiş bir beden ve zenginleştirilmiş bir zihin için motive olun. Bu yeni yıl kararları aynı zamanda sakinleşmenize, stres ve endişenizi azaltmanıza yardımcı olurken aynı zamanda günlük hayatın gelgitlerine karşı yardımcı olur. 

 

Planlayıcı edinin

 

 

Size yardımcı olacak bir planlayıcı kullanarak işe başlayabilirsiniz. Planlayıcılar günlük hedeflerinizi daha ulaşılabilir hale getirirken yapılacaklar listesini düzenlemeye ve kontrol ederek kararlarınızı takip etmenize yardımcı olur. Bu yıl, önceliğinin kendinizsiniz!

 

Daha iyi bir bütçe 

 

Uzun vadede size en çok yardımcı olacak bir yeni yıl kararı o da hedefleriniz için  kendinize para biriktirme sözü vermektir. Ocak ayında ofise dönmeden önce işinize yarayacak bir bütçe planı belirleyin ve buna nasıl bağlı kalacağınıza dair bir tasarı yapın. Telefon uygulamalarından yardım alabilirsiniz. Eviniz ve aileniz için ne zaman ve nasıl satın alacağınızı yeniden düşünerek alışveriş alışkanlıklarınızı değiştirin. 

 

Dikkat egzersizini duydunuz mu?

 

Kaygı, herhangi bir mevsimde, hayatın her alanında herkesin başına gelebilir. Geçmişte kazanılan deneyimler şimdiki zamanınızı etkileyebilir. Mindfulness sizlere bı konuda yardımcı olabilir. Mindfulness anda kalma pratiğidir. Bu pratiği yapmak, şu anda sahip olduklarınıza, hayatınızın neresinde olduğunuza ve şu anda kim olduğunuza minnettar olmak için elinizden gelen her şeyi yapmak anlamına geliyor. Alanında uzman olan psikologlar, bu pratikle kendinizi bir yıldan kısa bir süre içinde dikkatli olmaya ve daha iyi bir insan olmanıza oldukça yardımcı olabileceğini ifade ediyor.

 

Kısa tavsiyeler; 

 

-Daha çok kitap oku.

-Daha çok sebze yemeye özen göster.

-Yürüyüşe çıkma alışkanlığı edin.

-Tatillerinizi iyi değerlendirin.

-Terapiye gitmeyi bir düşünün.

-Yeni bir  hobi edinin.

-Homelover havlularından bir tane mutlaka edin.

 

Homelover havluları yeni yılda hayatınıza konforu ve zarafeti taşımak için sizleri bekliyor. 

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR