Yılbaşında Nereye Gitmeli?

Yılbaşında Nereye Gitmeli?

Koca bir yılın neredeyse sonuna geldik ve tahmin ediyoruz ki şu sıralar herkesin farklı bir telaşı ve heyecanı var. Sokaklar, mağaza vitrinleri ve evlerimiz yılbaşının kırmızı ve yeşil tonları süslenmeye başladı. Sevdiklerimiz için hediye düşünmeye arkadaşlar arasında hediyeleşme için kura çekmeye başladı.

Kimileri için pek önemi olmayan yeni yıl kutlamaları kimileri için yeni yeni kararlar almanın ve uzun dilek listeleri oluşturmanın tam vakti. Sağlık, huzur, başarı, umut, aşk, kariyer, evlilik ve çocuk üzerine iyi dilekler her yanımızı sarmaya başladı, ne mutlu! 

Yeni yıl planları yapılmaya başladı. Peki, yılbaşında ne yapıyorsunuz? Nereye gidiyorsunuz? Ya da siz de pijama terlik televizyon ile yeni yıla girmeyi tercih edenlerden misiniz?

Yeni yıla nasıl girerseniz, tüm yıl öyle geçermiş. Mutlu bir yılbaşı geçirmenin tek yolu akşam eğlencesine katılmaktan geçmiyor. Doğaseverlere özgü yeşil tatil seçenekleri, romantizm arayanlar için turistik destinasyonları tercih etmek için yılbaşı tatili tam vakti. Homelover sizler için yılbaşında nereye gidilir bir araştırdı. 

 

Taksim Meydanı, İstanbul

 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı eğlencesi denildiğinde akla İstanbul’un kalbi Taksim geliyor. Yeni yıl yaklaşırken binlerce kişi bu meydanda sabaha kadar sınırsızca eğleniyor. Taksim Meydanı’ndaki yılbaşı kutlamaları umarız ki bu sene gerçekleşir. Ayrıca İstiklal Caddesi ve Beyoğlu boyunca sıralanan farklı mekanlarda her cebe uygun farklı eğlencelere erişebilirsiniz.

 

Kapadokya, Nevşehir

 

 

Büyülü bir atmosfere sahip Kapadokya’yı bir de karlar altında görün. Yeni yıla karlı Kapadokya’da girmek şahane bir fikir değil de nedir? Oranın meşhur mağara otellerinden birinde konaklayabilir, hava şartları uygun olursa sıcak hava balonuna binip bembeyaz Kapadokya’nın güzelliği karşısında mest olabilirsiniz. 

 

Çamlıhemşin, Rize

 

 

Doğu Karadeniz’in incisi Rize. Her yeri yemyeşil bol oksijenli ormanları, yaylaları yeni yıla yeşil ve ferah girmek kulağa çok iyi geliyor. Peki ya bulut denizleri ve şelaleleri ile hepimizi büyülemiyor mu? Rize’ye duyduğumuz merak ve sevgi bambaşka. Yazın elbette çok güzel ama kışın gördünüz mü Rize’yi hiç? Bungalov bir dağ evinde yılbaşına girebilirsiniz. Dünyadan uzak doğaya yakın olmak istiyorsanız Rize tam sizlik. Evinizin önü karlarla kaplı, soba üstünde kestaneleriniz pişiyor bir hayal edin. Buğulu camlar içerisi sıcacık ve gelsin yeni yıl. Ben bile şu an orada olmak istedim. Önümüzdeki sene belki ben de orada girerim diyorum.

Etiketler: havlu, %100 pamuk havlu, havlu set, bornoz, kadın bornoz, erkek bornoz
Ocak 05, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR